Menu

Extrémně znečištěnou vodu ze studny upravíme na kvalitní pitnou vodu

V posledních letech se o tématu znečištěných zdrojů vody diskutuje stále více, přičemž jedinou zárukou bezpečné pitné vody je její účinná filtrace. Ideálním filtrem na pitnou vodu v domácnosti je systém reverzní osmózy.

Společnost HUTIRA – VISION vhodným doplněním stávající technologie CCW o reverzní osmózu upraví i extrémně tvrdou vodu s nadlimitními hodnotami zdraví škodlivých látek jako jsou dusičnany a bakterie. Možno říci, že reverzní osmóza je nejefektivnějším systémem úpravy vody pro domácnosti.

Nedávno jsme realizovali úpravu vody pro rodinný dům, kde voda mohla být používána pouze jako užitková a na pití bylo třeba kupovat vodu balenou. Zachovali jsme technické provedení stávajícího zařízení a doplnili úpravnu velkou akumulační nádobou s automatickým doplňováním při poklesu hladiny. Problém s pitnou vodou byl odstraněn a zákazník spokojen.

Máte i Vy problém s vodou z Vaší studny? Obraťte se na nás. Náš systém reverzní osmózy ji promění na kvalitní pitnou vodu splňující přísná legislativní kritéria.

www.hutiravision.com